Transparant1x1px

Toegang tot communicatie

Eviso en Online.nl

Eviso is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van onder meer Online.nl. Online.nl biedt Nederlandse consumenten een breed portfolio aan TV-, internet- en telefoniediensten tegen een superaantrekkelijke prijs.

Online.nl behoort tot de oudste internetproviders van Nederland. Online.nl is namelijk ontstaan uit EuroNet Internet. Deze internetaanbieder was in 1994 één van de eerste providers in Nederland. Ons land was toen net aangesloten op het world wide web. En dat als tweede land in de wereld na de Verenigde Staten.

Multimediaal infotainmentkanaal

Sinds 1994 is er wel een hoop veranderd. Van een puur informatiekanaal is internet getransformeerd in een multimediaal infotainmentkanaal. Een kanaal dat Online.nl niet alleen gebruikt om haar klanten te laten surfen. Online.nl gebruikt internet ook om Interactieve TV en telefonie mogelijk te maken.

Vergeten zijn de tijden waarin je met een modem via de telefoonlijn (waarmee bellen dan gelijk niet meer mogelijk was) toegang tot internet zocht. Tegenwoordig razen klanten van Online.nl met een snelheid tot 100 Mb/s via DSL en tot wel 500 Mb/s via Glasvezel over internet. En tegelijkertijd is dan ook nog Interactieve TV en telefonie mogelijk.

Interactieve TV van Online.nl

Bij Online.nl kijk je Interactieve TV via Canal Digitaal. Door onze krachten te bundelen kan Online.nl het meest complete en voordelige tv-pakket bieden. Met Interactieve TV kijk jij naar je favoriete programma’s, waar en wanneer je wilt. In het Basis HD-pakket krijg je namelijk standaard TV Gemist, Begin Gemist, Pauzeren en tot wel 100 uur opnemen.

Interactieve TV app van Online.nl

Met de gratis Canal Digitaal TV App kijk je tv waar, wanneer en op welke manier je maar wilt. Lekker kijken naar je favoriete serie, terwijl je huisgenoten niets missen van het voetbal. Volg je favoriete serie als je lekker in de tuin zit of op vakantie bent. Dat kan gewoon, met de TV App! Je kijkt binnen- en buitenshuis naar alle zenders van je abonnement, via je smartphone, tablet of pc.

Je kunt de TV App gebruiken in de hele EU.

Meer weten over Online.nl?

Benieuwd naar Online.nl? Kijk eens op ons website, Facebook en/of Twitter.

Werken voor Online.nl?

Bij Eviso zijn dagelijks ruim 50 mensen aan de slag om de Internet-, Bellen- en (interactieve) TV diensten van Online.nl te verbeteren en uit te breiden. Dat betreft onder meer het beheer van de website en alle content daarop en alle e-mail en brieven voor klanten van Online.nl. Bovendien bedenkt, ontwikkelt en maakt Eviso campagnes van Online.nl voor de website, in bladen, radio- en TV-commercials en postermateriaal voor billboards en dergelijke.
Bekijk hier de mogelijkheden voor een baan bij Online.nl!